keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Gluteeniton voileipäkakku

Tein tyttärelleni ja miehelleni ihka oman voileipäkakun omatekoisesta vuokaleivästä. Ohjetta leipään en pysty laittamaan, koska tyhjensin leipätaikinaan jauhokaapista kaikkea mitä löytyi, tummaa Jytte-jauhoa, Viljatuotteen vaaleaa leipäjauhoseosta, jotain ulkolaista valkoista jauhoseosta, tattarirouhetta ja tattarijauhoa. Kaikkea sen verran mitä pussin pohjalla oli, joten ohjeen laitto on mahdoton tehtävä :/ Seuraavalla kerralla sitten, jos joku ohjeen haluaa. Mutta leivästä tuli kuohkeaa ja hyvää sekalaisesta jauhovalikoimasta huolimatta.

Täytteinä kakussa oli punaista ja keltaista paprikaa, ruohosipulituorejuustoa ja ranskan kermaa, ja toisena täytteenä kinkkua, suolakurkkua, valkosipulituorejuustoa ja ranskankermaa. Kostutuksena lihalientä.

 
 
Koristeena kakussa oli kinkkua, naudanpaistia, kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä, lehtisalaattia ja ruohosipulia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti