Minulta tilattiin rippijuhliin voileipäkakkuja ja pikkuleiviksi herrasväenleipiä. Voileipäkakkuja tein kaksi, kinkku- ja lohikakut.
Kinkkukakussa täytteinä oli tuorejuustoja, ranskankermaa, paprikaa, palvikinkkua ja kurkkusalaattia. Leipänä vehnä- ja täysjyvävehnäleivät.
Lohikakun täytin lämminsavulohella, tuorejuustoilla, tuorekurkulla ja keitetyillä munilla. Leipänä ruisleipä.
Herrasväenleipiä tein kahdella marmeladilla, noin 70kappaletta kumpaakin lajia. Pyöreissä on omenamarmeladia.
Ja sydän-pikkuleivissä on vadelmamarmeladia.
Komeat voikkarit!
VastaaPoistaHerkullisen näkösiä kakkuja kerrassaa!!! Hienoja nuo kurkkujutskelit, niitä ei muute oo oikiasti heleppo tehä, moon kokkeillu kansa, sulla o oivasti onnistunu!!
VastaaPoistaOi,kerrassaan hämmentävää saada kehuja teidänlaisiltanne taitureilta, kiitos! :) Anne, minä olen aina ihaillu siun voileipäkakkuja, ja "lievästi" olen tainnut imeä vaikutteita :D Nytkin näytin tilaajalle siun voikkarikuvia bloggerista, että tykkäisikö hän tämän tyylisistä, ja kirosin vuodatusta kun hävitti ne siunkin kuvat :o
VastaaPoistaOn kyllä mahtavan näköisin voileipäkakkuja!
VastaaPoistaKauniin herkullisia voileipäkakkuja! :)
VastaaPoistaKiitos Maria ja Niina :)
VastaaPoistaOliko sulla hyvvää ohojetta nuihi herraskaiste pikkuleipii, palijoko nää teit taikinaa, että 140 pikkuleipää sait tehtyä?!? Sekö tuo sokeri tarttuu tuoho päälle iha nui vaa, vaikka se o jähtyny tuo pikkuleipä??
VastaaPoistaMää yritän löytää hyvvää pikkuleipäohojettä häitä varte, pittää iso satsi tehä ja mun pursotettavista pikkuleivistä ei tuu yhen mittää... toine vaihtoehto o lusikkaleivät, mutta onko ne vähä vanahanaikasia... toisaalta vanahemmat ihimiset niitä pitopöyvästä haluaa löytää... toisena pikkuleipänä mulla o ne häämarengit :D :D