lauantai 13. lokakuuta 2012

Angry Birds

Tällä kertaa Angry Birds-kakku oli oman poikani toiveissa. Jo aikoja sitten poika päätti jotta hänen synttärikakkunsa on sitten se keltainen lintu. Ja ihan sen muotoinenkin piti olla. Ja äitihän tottakai lupasi toiveen toteuttaa, olihan kyseessä 6vuotta täyttävän pikkumiehen ensimmäiset kaverisynttärit :)

Myönnän, näin viime yönä painajaista kakun kokoamisesta, unessa muotoilin kakkua veitsellä niin kauan, että viimein jäljellä oli vain nyrkin kokoinen köntti :D Hyvin hyvin huolella ja varoen kakkua sitten muotoilin, ja tässä on tulos:

 
 
Kakku on gluteeniton, perunajauhoilla tehty. Täytteenä on mansikkamousse, Nougat-mousse ja soseutettua mansikkaa. Pinnassa Satin Ice-massa, jonka värjäsin keltaisella pastavärillä. Nokka ja kulmakarvat ovat värjättyä sokerimassaa ja sulkatöyhtöt mustaa marsipaania. Eristeenä kakun ja massan välissä voi-sokerikreemi.
 
 

Onnea <3 Arttu <3


torstai 11. lokakuuta 2012

Kastekakun koristeet

Eräs pieni suloinen nykerönenä viettää kastejuhlaansa pian, ja sain kunnian tehdä koristeet hänen kakkuunsa. Vauvan äiti kertoi toiveitaan, ja niiden perusteella tein tämmöisen tyllerön:
 

 
Ja tytön seuraksi kukkia. Koristeet ovat valkoista, pastaväreillä värjättyä sokerimassaa.


 
Onnea koko perheelle suloisesta nyytistä !