sunnuntai 12. elokuuta 2012

Rippijuhlatarjottavia

Minulta tilattiin rippijuhliin voileipäkakkuja ja pikkuleiviksi herrasväenleipiä. Voileipäkakkuja tein kaksi, kinkku- ja lohikakut.




Kinkkukakussa täytteinä oli tuorejuustoja, ranskankermaa, paprikaa, palvikinkkua ja kurkkusalaattia. Leipänä vehnä- ja täysjyvävehnäleivät.




Lohikakun täytin lämminsavulohella, tuorejuustoilla, tuorekurkulla ja keitetyillä munilla. Leipänä ruisleipä.


Herrasväenleipiä tein kahdella marmeladilla, noin 70kappaletta kumpaakin lajia. Pyöreissä on omenamarmeladia.


Ja sydän-pikkuleivissä on vadelmamarmeladia.




7 kommenttia:

  1. Herkullisen näkösiä kakkuja kerrassaa!!! Hienoja nuo kurkkujutskelit, niitä ei muute oo oikiasti heleppo tehä, moon kokkeillu kansa, sulla o oivasti onnistunu!!

    VastaaPoista
  2. Oi,kerrassaan hämmentävää saada kehuja teidänlaisiltanne taitureilta, kiitos! :) Anne, minä olen aina ihaillu siun voileipäkakkuja, ja "lievästi" olen tainnut imeä vaikutteita :D Nytkin näytin tilaajalle siun voikkarikuvia bloggerista, että tykkäisikö hän tämän tyylisistä, ja kirosin vuodatusta kun hävitti ne siunkin kuvat :o

    VastaaPoista
  3. On kyllä mahtavan näköisin voileipäkakkuja!

    VastaaPoista
  4. Kauniin herkullisia voileipäkakkuja! :)

    VastaaPoista
  5. Oliko sulla hyvvää ohojetta nuihi herraskaiste pikkuleipii, palijoko nää teit taikinaa, että 140 pikkuleipää sait tehtyä?!? Sekö tuo sokeri tarttuu tuoho päälle iha nui vaa, vaikka se o jähtyny tuo pikkuleipä??

    Mää yritän löytää hyvvää pikkuleipäohojettä häitä varte, pittää iso satsi tehä ja mun pursotettavista pikkuleivistä ei tuu yhen mittää... toine vaihtoehto o lusikkaleivät, mutta onko ne vähä vanahanaikasia... toisaalta vanahemmat ihimiset niitä pitopöyvästä haluaa löytää... toisena pikkuleipänä mulla o ne häämarengit :D :D

    VastaaPoista