perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pinaattilettuja

Lapset rakastavat pinaattilettuja ja mielelläänhän minä niitä mukeloille paistan :) Teen aina kaksi taikinaa, toisen hiivaleipäjauhoilla ja toisen luontaisesti gluteenittomana. Tässä ohje noihin kuvissa oleviin gluteenittomiin pinaattilettuihin:

4 kananmunaa
2 tl suolaa
2 tl sokeria
mustapippuria
4,5 dl Viljatuotteen vaaleea gluteenitonta jauhoseosta
1 litra kevymaitoa
0,5 dl öljyä
1 pss pakastepinaattia

Riko kananmunat kulhoon, sekoita joukkoon suola, sokeri ja hieman rouhittua pippuria. Sekoita joukkoon noin puolet jauhoista ja lisää maitoa sen verran, että saat loput jauhot sekoitettua taikinaan. Lisää loppu maito ja öljy ja sulanut pinaatti. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia - tunti.

Paista pienen voinokareen kera pannulla kypsiksi letuiksi ja herkuttele kuumana :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti